Produkten: regelaars

Regelaar van Phocos In een autonoom systeem zijn regelaars nodig om ervoor te zorgen dat de accu's niet worden "overladen" of te veel worden ontladen ("uitgeput") en dat de balasten, zoals verlichting of koelkast, voldoende elektriciteit krijgen.


De CX-serie van Phocos

Wij verkopen de CX-serie van Phocos omdat dit een kwaliteitsprodukt is met een lange levensduur. Naast een perfecte PWM-regeling met geintegreerde temperatuurcompensatie heeft de regelaar programmeerbare en veiligheidsfuncties.

De status van de accu wordt getoond in een "bar chart", en ook de energiestromen van en naar de accu worden getoond. De beschermende ontladingsfunctie heeft drie modes: spannings geregeld, SOC geregeld en aangepast (fuzzy logic). De regelaar heeft ook akoestische waarschuwingssignalen, die programmeerbaar zijn.

De specificaties van de CX-regelaars en de prijzen zijn als volgt (prijzen inclusief BTW, eventuele transportkosten niet inbegrepen, prijswijzigingen voorbehouden):

Type regelaar Maximale laadstroom Maximale ontlaadstroom Systeemspanning Eigen verbruik Afmetingen lxbxh (mm) Prijs
CX-20 20 A 20 A 12/24 V < 4mA 89x90x39 64,50
CX-40 40 A 40 A 12/24 V < 4mA 89x90x39 99,50


Over Phocos

Phocos is een van de grootste leveranciers van produkten voor autonome systemen. Het is een Duits bedrijf dat zelf haar produkten ontwikkelt, ontwerpt en produceert.

De uitgebreide Phocos website bevat een beschrijving van al hun produkten, en geeft veel technische details. Mocht u geinteresseerd zijn in een van de andere produkten van Phocos, dan leveren we die natuurlijk ook graag.


Folders Phocos