Produkten: verlichting

Phocos CFL 12 volt DC spaarlamp Indien in een autonoom zonne-energiesysteem geen gebruik gemaakt wordt van een omvormer dan betekent dit dat de spanning niet wordt omgezet in 230 V wisselspanning. In dat geval moet gebruik gemaakt worden van 12 of 24 Volts apparatuur; voor de verlichting betekent dit gelijkstroom-lampen. Uiteraard moet de verlichting energiezuinig zijn, dus of spaarlampen of led-lampen.


De 12 volt lampen an Phocos

Wij verkopen de CFL-spaarlampen-serie van Phocos omdat dit een kwaliteitsprodukt is met een lange levensduur, die bovenal zeer energiezuinig is. Kortom, ideaal voor een 12 Volts zonne-energiesysteem.

De levensduur van deze spaarlampen is ongeveer 8 000 uur. Ze hebben een beveiliging tegen oververhitting, zodat deze automatisch afschakelen voordat de oververhitting plaatsvindt. Alle lampen worden door Phocos zelf geproduceerd.

Daarnaast verkopen we ook de LED-lampen van Phocos, en deze hebben vrijwel dezelfde specificaties als de spaarlampen.


Over Phocos

Phocos is een van de grootste leveranciers van produkten voor autonome systemen. Het is een Duits bedrijf dat zelf haar produkten ontwikkelt, ontwerpt en produceert.

De uitgebreide Phocos website bevat een beschrijving van al hun produkten, en geeft veel technische details. Mocht u geinteresseerd zijn in een van de andere produkten van Phocos, dan leveren we die natuurlijk ook graag.


Folders Phocos